Határkő Földmérési Kkt.

Földmérés

Tisztelt Látogatónk!

Cégünk 1990-beli alakulása óta végzünk magánszemélyek, cégek és önkormányzatok részére földmérési, geodéziai, telekalakítási, vázrajz készítési munkákat.

Rendelkezünk az ilyen jellegű munkákhoz szükséges technikai háttérrel, valamint a jogszabályokban előírt ingatlanrendezői minősítéssel és mérnök kamarai geodéziai tervezői jogosultsággal (GD-T).

Rövid határidővel vállalunk földmérési, geodéziai, vázrajz készítési munkákat.

Fő tevékenységi területünk elsősorban Budapest és környéke, de amennyiben az gazdaságosan elvégezhető, az egész országban vállalunk munkákat.

A Határkő Kkt. a Budapest XXI. kerületi volt Csepel Művek területén, (kb. 200 hektár), az utóbbi 20 évben rendszeresen végzett felmérési, telekalakítási, és egyéb tulajdon-, és szolgalmi jogot érintő munkákat, ezért földmérő cégek között az egyedüliként rendelkezünk a területre vonatkozó átfogó geodéziai adatokkal, melyek a további ilyen jellegű munkák alapját képezik.

 

Jelentős tapasztalatot szereztünk a telekalakítási és kisajátítási vázrajzok, más célú hasznosítási (termelésből kivonási) munkarészek elkészítésében is. Országszerte jó munkakapcsolatot alakítottunk ki a körzeti és megyei földhivatalokkal.

 

Üdvözlettel:

Somló Csaba   és   Somló Zsolt

tulajdonosok

Kapcsolat

Mobil: +36-30-9212-526

E-mail:

hatarko.foldmeres@gmail.com

Cím:

1113 Budapest, Rőf utca 4. 3.em.